La Ungheni, într-o zi specială, au apărut pe lume opt bebeluşi

Marina Gherboviţan a dat naştere la doi bravi băieţei

Marina Gherboviţan a dat naştere la doi bravi băieţei
Marina Gherboviţan a dat naştere la doi bravi băieţei

Data de 10.10.10 va fi de neuitat pentru soţii Gherboviţan din satul Grăseni. Aproape de miezul nopţii, după orele 23.00, Marina Gherboviţan a dat naştere la doi bravi băieţei: unul de 3.200 şi altul de 2.700 grame. Diferenţa de vîrstă a gemenilor este de… 25 de minute. Băieţii s-au născut într-o zi specială. În adeverinţa lor de naştere va figura trei de 10.
Sînt copii de nota zece. Potrivit Dianei Gaviuc, moaşă la maternitatea din Ungheni, naşterea a decurs bine, fără mari complicaţii. Şi mămica gemenilor a confirmat că se simte foarte bine, la fel şi bebeluşii. Meritul aparţine, susţine dînsa, medicilor.
Marina Gherboviţan are 25 de ani. Acasă o aşteaptă cu mare nerăbdare soţul Virgil şi sora mai mare a gemenilor, Andreea, în vîrstă de 4 ani.
“Ea încă multe nu le înţelege, dar mi-a spus să-i aduc frăţiorii, ca să-i plimbe cu căruciorul. Trebuie să fim cu ochii pe ea”, povesteşte mămica gemenilor. Atît ea, cît şi soţul ei, sînt foarte fericiţi că au gemeni. Şi-au planificat, ca orice familie, cel de al doilea copil. Mare le-a fost  surpriza cînd au aflat că vor avea nu unul, ci doi copii.
“Soţul îmi este mereu alături, mă ajută în toate. Mă bazez pe ajutorul lui, stau fără nici o grijă. Cred că mă voi descurca de minune cu cei trei copilaşi ai mei”, spune Marina.
Încă înainte de naştere, familia Gherboviţan a ales numele bebeluşilor. Unul se va numi Gheorghe, în cinstea bunelului de pe tată. Al doilea va fi Eugen, în cinstea bunicăi de pe mamă.  “Vrem să le facem parte dreaptă buneilor”, a remarcat Marina Gherboviţan.
Referindu-se la ziua naşterii copiilor săi, proaspăta mămică a menţionat: “Această zi va fi memorabilă pentru noi nu numai că am dat naştere a doi copilaşi, dar şi pentru că este o dată uşor de memorat. Sper să le poarte noroc”.
În ziua de 10.10.10 la materinitatea din Ungheni s-au născut opt copii: patru fetiţe şi patru băieţei. Prima naştere s-a înregistrat la ora 3.10 dimineaţa, iar ultima – la 23.55. În ambele cazuri s-au născut fete.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *