A fost retinut evadatul din Balti

Condamnatul de 19 ani, care a evadat acum doua saptamani din Penitenciarul Nr. 11 din Balti a fost gasit. Tanarul a fost prins aseara, 12 octombrie, la orele 23:30, acasa la parintii sai in satul Valea Mare, raionul Ungheni.
Evadatul a fost retinut de catre angajatii Detasamentului cu Destinatie Speciala “Pantera” si colaboratorii Penitenicarului Nr.11 Balti. Tanarul nu a opus rezistenta. La identificarea lui au contribuit si angajatii Serviciului de Informatii si Securitate si colaboratorii Comisariatului de politie Ungheni.
Detinutul a evadat pe 30 septembrie, in timp ce lucra la un depozit petrolier din afara penitenciarului. Tanarul a profitat de aceasta ocazie si a sarit gardul intreprinderii, fugind intr-o directie necunoscuta.
Evadatul este originar din Ungheni si a fost condamnat pentru mai multe infractiuni – talharie, furt, amenintare cu violenta a unei persoane cu functii de raspundere.
Acum, pe langa cei 8 ani si jumatate de inchisoare la care a fost condamnat, el risca sa faca inca pana la 3 ani pentru evadare.
Sursa: StireaZilei.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *