Costuleni pe muchie de cuțit. A doua victorie în Divizia Națională

Vești bune prntru FC Costuleni. Asta, după ce în cea de-a treia etapă a campionatului, costulenenii au reușit a doua victorie. Cu scorul de 2:1 a fost învinsă FC Gagauzya, cea care a promovat, în acest an, alături de costuleneni în Divizia Națională.
Un adevărat meci interzis cardiacilor s-a disputat la Orhei. Într-un derby al nou-promovatelor Diviziei, jucătorii de la Comrat au intrat mai bine în meci, iar în minutul 29, Mihai Cojusea de la Gagauzya a reușit deschiderea scorului printr-o lovitură de la 11 metri. Pînă la pauză nimic notabil, iar la finele primei reprize, tabela de pe stadionul de la Orhei arăta scorul de 0:1 în favoarea oaspeților.
A doua repriză merită menționată doar pentru finalul său. Unul cu adevărat de senzație. Atunci cоnd în două minute de prelungire a partidei, costulenenii au reușit nu doar să egaleze, dar și să învingă. Primul gol a venit în minutul 91, autor fiind căpitanul echipei, Denis Orbu. Nici nu au reușit cei de la Gagauzya să reia meciul, că au mai primit încă un gol. De această dată, a marcat noua achiziție a costulenenilor, Ciuico. A fost golul care a adus jucătorilor de pe malul Prutului încă 3 puncte în campionat.
După 3 etape, FC Costuleni ocupă binemeritat poziția a 6-a în clasamentul Diviziei Naționale, fiind una dintre pretendentele la titlul neoficial “surpriza campionatului”. Următorul meci, costulenenii îl vor juca de asemenea la Orhei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *