Matinalul Constantin Fuior

Constantin Fuior

Constantin Fuior
Constantin Fuior, şef interimar al Secţiei construcţii, gospodărie comunală, drumuri Ungheni, este un om foarte matinal. Dimineaţa, la ora 6.30, cel tîrziu 6.45, este deja la serviciu. “Nu pot să-mi imaginez, cum să vin la ora 8.00 la lucru. Este ca şi cum aş veni la şcoală odată cu sunetul. În logica mea nu încape aşa ceva”, spune dînsul.
Această deprindere, susţine Constantin Fuior, a luat-o de pe timpul cînd lucra în construcţii, căci pe şantier lucrările începeau la şase dimineaţa. Şi-a spus cuvîntul şi perioada cînd a lucrat la Direcţia învăţămînt, tineret şi sport Ungheni. “În fiecare zi, la 7 dimineaţa, împreună cu regretatul Andrei Chivriga, fostul şef al direcţiei, eram deja într-o mică şedinţă şi ne planificam ziua de lucru. Erau multe şcoli şi era mult de lucru”, îşi aminteşte dînsul. “Dar poate că acum mă trezesc atît de devreme şi din cauza vîrstei”, zîmbeşte Constantin Fuior.
Oricare ar fi cauza, vine dis-de-dimineaţă la serviciu, îşi dedică o bună parte din timpul său lucrului. Practic, el este omul care deschide edificiul. “Dimineaţa, la ora şapte, pot munci liniştit,   pentru că ştiu exact că nimeni nu mă va deranja”, ne-a mai spus dînsul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *