A fost lansată Campania Naţională „Septembrie – nicio zi fără lectură”

Biblioteca Națională a Republicii Moldova lansează Campania Națională „Septembrie – nicio zi fără lectură” din cadrul ediției a VII a Programului Național „LecturaCentral”, 2024. Bibliotecile și bibliotecarii din țară își vor concentra eforturile pe parcursul lunii septembrie pe promovarea intensivă a cunoașterii valorilor europene prin lectură, acesta fiind genericul ediției din acest an a Programului Național „LecturaCentral”, transmite moldpres.md.

Conform Regulamentului actualizat de organizare și desfășurare a Concursurilor Naționale, în cadrul ediției a VII-a a Programului Național LecturaCentral-2024 au fost anunțate următoarele concursuri: „Cel mai activ cititor”; „Cel mai original proiect de promovare a cărții și lecturii, inclusiv cu ajutorul tehnologiilor”; „Lumina din jurul cărții: cel mai original club de lectură”; ”Cel mai original program / proiect de promovare a lecturii în familie”; ”Cel mai original program / proiect de promovare a valorilor europene”.

Data limită de prezentare a dosarelor informaționale pentru participare la evaluarea Concursurilor Naționale este 1 octombrie 2024.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *