Horoscop săptămînal. 14 – 20 decembrie

horoscopBerbec
S-ar putea să îți iasă în cale o persoană cu multă experiență, care îți va deveni mentor. Universul îți oferă o a doua șansă în ceea ce privește relația cu partenerul, iar unele rude te vor căuta.
Taur
Vei avea parte de momente emoționante, dar nu neapărat neplăcute. Cu partenerul vei avea niște discuții aprinse. Comunică deschis cu el și încearcă să treci peste diferențele în gîndire.
Gemeni
În prima parte a săptămînii te vei consuma din diverse motive. Apoi, dai de oportunități bune de afacere sau de clienți importanți. Aveți șanse mari să întîlniți pe cineva special.
Rac
Trebuie să faci o schimbare în stilul tău de viață și în alimentare. La serviciu, vei avea sarcini neprevăzute, pe care nu știi să le controlezi. În weekend vei avea parte de momente speciale. Leu
Fii moderat, dacă vrei să ai parte de un weekend liniștit. Evită excesele. Apar oportunități de a-ți îngroșa buzunarul și ai mare noroc. S-ar putea să întîlnești o persoană specială.
Fecioara
Evită certurile cu cei mai în vîrstă. Săptămîna asta ar fi bine să vinzi imobile, terenuri sau să achiziționezi ce îți dorești. Daca aveai în gînd să te muți la casă nouă, acesta este momentul.
Balanța
Ghidează-te după părerile oamenilor dragi. Ești ușor confuz, așa că ceea ce au ei de zis te-ar putea direcționa spre bine. E o săptămînă ce favorizează afacerile, semnarea de contracte. Profită.
Scorpion
Te vei simți emotiv din cauza unui stres. Încearcă să te controlezi. Îți poți suplimenta veniturile doar dacă te impui. Fii curajos și spune ce ai de zis. În weekend vei fi extrem de sociabil.
Săgetător
Rezervele de energie sînt influențate de astre, dar depinde de tine dacă le vei epuiza sau te vei încărca cu ele. E momentul ideal de a te implica în activități profesionale ce-ți vor aduce bani.
Capricorn
Din cauza prejudecăților vei avea frustrări. Nu mai fi dur cu cei din jur sau cu tine și te vei simți mai bine. Colegii au intenții ascunse, ai grijă! E momentul să țintești mai sus la serviciu.
Vărsător
Nu te simți în apele tale și ai nevoie de puțin timp singur. Decît să îi indispui pe alții, mai bine stai cu gîndurile tale și analizează-le. Poți forma o echipă cu care să îți atingi idealurile.
Pești
Poți primi noi sarcini la locul de muncă ce te vor pune într-o poziție bună. Unii nativi ar putea fi promovați. Experiența ta profesională va fi recunoscută și ți se vor oferi anumite oportunități.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *