Și-a făcut un blog

blog biblioteca nisporeniDe acum înainte, aveți ocazia să cunoașteți mult mai multe din activitatea bibliotecii raionale din Nisporeni și asta, datorită tehnologiilor informaționale. Biblioteca și-a făcut un blog al său – bibliotecanisporeni.blogspot.com.
Elizaveta Tîmbur, directoarea bibliotecii, spune că blogul respectiv a fost deschis, în mod special, pentru cei ce petrec majoritatea timpului în spațiul virtual. ”Ne-am dorit să reducem distanţa dintre bibliotecă şi comunitate, iar acest blog, credem noi, va fi binevenit pentru cei dornici de a se informa, de a urmări evenimentele ce au loc aici, de a aprecia şi a conversa virtual”, a accentuat dînsa.
Deja a fost plasat pe blog un filmuleț despre istoricul bibliotecii. Este prezentă și o agendă culturală, care urmează să fie reactualizată în permanență. Vizitatorii virtuali vor putea să-și expună sugestiile sau aprecierile, dar și să adreseze întrebări la pagina: ”Întreb bibliotecarul”.
”Blogul reprezintă pentru noi, bibliotecarii, o experienţă inedită în domeniu, fapt care conferă entuziasm, dar şi o responsabilitate în plus în faţa beneficiarilor noştri”, mai menționează Elizaveta Tîmbur, după care adaugă: ”Sperăm că eforturile noastre vor fi de folos vizitatorilor noștri virtuali.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *