Un luptător cîntăreț a făcut furori la un show românesc

În fotografie: Constantin Cobîlean pe scena de la ”X Factor”

În fotografie: Constantin Cobîlean pe scena de la ”X Factor”
În fotografie: Constantin Cobîlean pe scena de la ”X Factor”

Jurații de la ”X Factor”, unul dintre cele mai tari show-uri televizate din România, au rămas cu gura căscată cînd l-au văzut pe Constantin Cobîlean, un tînăr, în vîrstă de 22 de ani, din Călărași, intînd pe scenă.
Pînă a arăta ce poate, cei trei jurați au remarcat că este sportiv. Nu l-au luat în serios. ”Îmi place tricoul tău, îmi place și maioul”, i-a spus zîmbind Delia Matache, interpretă de muzică pop. Au urmat și alte întrebări, alte comentarii haioase. Toate, pînă în momentul în care Constantin a început a cînta. Pe fața juraților s-a citit uimirea, după care au urmat aplauzele. Aplauze ce nu mai conteneau.
”M-ai surprins total. Am văzut un pachet de mușchi, de care credeam că mă voi amuza copios în atunci cînd va începe melodia, dar n-a fost deloc așa. Ai cîntat nu bine, dar excelent”, i s-a adresat celebrul Ștefan Bănică Junior. Complimentele acestuia nu au încetat aici. ”Aș vrea să am mușchii tăi, dar mai mult aș vrea să am vocea ta”, i-a mai spus dînsul.
”Ești luptătorul cu cea mai bună voce din Moldova și din România”, a adăugat și Horia Brenciu.
După ce Constantin a ieșit de pe scenă, dînsul a remarcat: ”Cum ar veni, omul ăsta e un pachet complet…”, iar Delia Matache, care care inițial l-a tachinat, nu a avut decît să pună punctul final: ”Cel mai complet!”.
”Am trăit momente minunate, ceva deosebit, mai ales după ce am văzut reacția publicului, dar și a juriului”, ne-a zis Constantin Cobîlean imediat după revenirea sa de la București.
Bucuria sa, însă, nu a durat mult. Tînărul călărășean a fost descalificat, deoarece s-a aflat că el participase și la ”Vocea României”, o altă emisiune la fel de populară, dar de la o televiziune concurentă. Chiar și așa, Constantin ne-a spus că aripile nu i-au fost frînte. Din contra, va merge mai departe. ”Nu mă voi da bătut, căci îmi place muzica la nebunie”, a explicat dînsul.
Deși nu a luat niciodată lecții de canto, tînărul speră ca va deveni celebru nu numai în sport, dar și în muzică. ”Îmi place de mic copil să cînt și, atunci cînd îmi este greu pe suflet, asta fac”, spune. Are o stare specială atunci cînd cîntă, complet diferită de cea pe care o are atunci cînd se antrenează sau participă la competiții sportive.
Fiind întrebat ce l-a determinat să participe la show-ul ”X Factor”, dînsul a răspuns simplu: ”Prietenii. Doar ei știau de hobby-ul meu”. ”De ce nu ai participat la emisiunea ”Moldova are talent” de la Chișinău?”, a următ o nouă întrebare. ”Moldovenii noștri nu știu a aprecia frumosul și calitatea”, a răspuns.
Constantin Cobîlean este, în prezent, antrenor de lupte libere la Școala sportivă de lupte a Rezervelor Olimpice din Călărași, condusă de tatăl său, tot Constantin Cobîlean, care este și el, la rîndul său, un mare amator al muzicii de calitate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *