În poşeta femeii | Leacuri din natură pentru a alunga oboseala

Imagine simbol: sanatate.bzi.ro

Imagine simbol: sanatate.bzi.ro
Imagine simbol: sanatate.bzi.ro

Te simţi epuizată? De vină poate fi suprasolicitarea sau unele dereglări din organism. Ca să combaţi oboseala, încearcă remedii naturiste.
Încarcă-ți bateriile cu ceai de mesteacăn și coada calului. Această combinaţie ajută și în afecţiunile renale, cum sînt cistitele sau chiar pietrele la rinichi.
Pentru a îndepărta starea de epuizare sînt necesare două săptămîni de cură cu ceai de mesteacăn cu coada-calului.
Pentru a-l prepara, ai nevoie de o linguriţă de frunze bine mărunţite de mesteacăn și una de coada-calului. Ames tecul de plante se fierbe în 250 ml de apă 10 minute, apoi se strecoară și se bea.
Cura trebuie ţinută cel puţin o lună, se consumă zilnic două căni cu ceai. Ia-ți energia din miere și cătină. Încearcă tratamentul cu miere polifloră, consumînd aproximativ 3 linguriţe pe zi. În combinaţie cu sirop de cătină sau sirop de coacăze negre, mierea face minuni.
Starea de oboseală avansată dispare, datorită refacerii nivelului de glucoză din organism. Și frecțiile cu ulei de mușețel ajută.
Se fac frecţii cu ulei de mușeţel la mîini și la picioare. Mușeţelul liniștește și scoate tensiunea din membre. Apoi tratamentul continuă cu o cură de ceai de urzică și mentă, cîte trei căni pe zi, timp de o lună.
Poţi prepara un decoct de ceai din: o lingură cu urzică și mentă uscate și bine mărunţite la o cană cu apă fierbinte. Se fierbe timp de 15 minute, după care se stre coară și se consumă cu înghiţuri mici.
Fă băi energizante. Din 2 linguriţe de foi de dafin uscate și mărunţite, la un litru de apă, se prepară un decoct pe
ca re îl pui în apa din cadă. Este foarte eficient.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *