Oferte tot mai mici de roșii pe piața din Ungheni

roșiiVolumul de roșii expus spre comercializare pe piața din Ungheni este tot mai mic. Calitatea roșiilor este diferita. Comercializeaza atit producatori cit si intermediari. Produsul este sortat, ambalat în ladite de plastic si carton. Cererea pentru acest produs este medie.
Diapazonul de preț este cuprins intre 5,00 si 12,00 lei/kg. Roșiile maruntele se vind cu 5,00 lei/kg; cele mascate, cu aspect exterior atragator se vind cu 12,00 lei/kg. Rosiile putin verzui, mascate se vind cu 10,00 lei/kg. Pretul mediu de comercializare a rosiilor este la nivelul perioadei similare a anului trecut. Pe piața din Bălți prețul este de 15,00 lei/kg (+7,1%), Chisinau – 9,00 lei/kg (-40%), Cahul – 10,00 lei/kg (-17%). (Detalii : www.agravista.md)
Pe pietele din Polonia (Bronishe) a fost înregistrata o creștere de prețt la rosiile de sera de calitate inalta. Unii producatori traditional opresc vinzarile pina la inceputul lunii decembrie. La momentul dat, preturile oscileaza de la 1,45 pina la 5,58 EUR/lada carton de 6 kg în dependență de calitatea roșiilor.
Sursa : AGROinform.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *