Cu ochii pe transportul public urban

transport public
Imagine simbol / Sursa: uups.ro

Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de transport public din Ungheni, consilierii orăşeneşti, întruniţi în şedinţă pe 12 octombrie curent, au pus în sarcina Comisiei pentru monitorizarea activităţii transportului public să efectueze trimestrial controlul stării sanitare a unităţilor de transport urban, să identifice şi să propună locuri speciale pentru staţionarea transportului public de călători.
Administratorii întreprinderilor ce prestază servicii de transport urban vor asigura respectarea  stării tehnice și sanitare a unităţilor de transport.
Primăria oraşului Ungheni,  în comun cu proprietarii de terenuri destinate construcţiei staţiilor de aşteptare a transportului public urban,  precum şi cu prestatorii de servicii transport urban, va întreprinde măsurile necesare pentru amenajarea staţiilor respective, pentru instalarea panourilor informative cu graficul de deplasare a unităţilor de transport. De acum înainte, microbuzele vor fi obligate să efectueze îmbarcarea şi debarcarea pasagerilor numai la staţiile autorizate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *