Rețete culinare. Piept de pui cu surpriză
Ingrediente:
Un pachet cu piept de pui, 200 gr şuncă, 200 gr caşcaval, 4 ouă, sare, piper, pesmeţi măcinaţi.
Mod de preparare:
Pieptul de pui întreg se taie pe orizontală. Se bate uşor cu ajutorul ciocănaşului de bucătărie. Cu cuţitul facem o tăietură sub formă de buzunăraş, în care aranjăm şunca şi caşcavalul.
Batem ouăle cu sare şi piper. Trecem carnea bătută şi împănată cu şuncă şi caşcaval prin făină, prin ou, apoi prin pesmeţii măcinaţi. O rumenim într-o tigaie cu ulei încins, apoi scoatem fileul pe o hîrtie absorbantă. Este delicios, căci caşcavalul se topeşte şi se obţine un miez cremos.
Irina Caducenco
Lasă un răspuns