Grav accident la Călărași. O femeie a fost transportată de urgență la spital

Imagine: unimedia.md

Un accident grav a avut loc pe data de 27 octombrie, la intrarea în Călărași. Potrivit polițiștilor, impactul a avut loc între un BMW și o Toyota. În urma accidentului o femeie a fost transportată la spital, scrie unimedia.md.

„Pe data de 27 octombrie, în jurul orei 11:10, un bărbat în timp ce conducea un automobilul de model BMW 318 pe traseul R1(Chișinău- Ungheni), direcția de deplasare spre Călărași a ieșit pe banda de contrasens la depășire unde a tamponat lateral stînga un automobil Toyota Prius ce efectua manevra de virare spre stînga în loc interzis.

În urma accidentului rutier pasagera din automobilul BMW a fost preluată de ambulanță și transportată la spitalul din Călărași unde a fost diagnosticată cu contuzia toracelui.

Conducătorii auto fiind supuși testului alcoolscopic s-a constatat ca nu se află în stare de ebrietate rezultatul fiind 0.00 mg/l. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului”, a declarat ofițera de presă a Inspectoratul General al Poliției, Oxana Toderiță.
Expresul

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *