Atenție, șoferi! Noi reguli de parcare de-a lungul străzii Națională din orașul Ungheni

Foto simbol. Strada Națională

Începând cu ziua de miercuri, 11 septembrie, sunt stabilite noi reguli de parcare pe perimetrul străzii Națională din municipiul Ungheni, anunță Primăria muinicipiului Ungheni. În vederea salubrizării străzii Națională, între ora 8.00 și 10.00, va fi interzisă parcarea de-a lungul străzii, după cum urmează:

  • pe partea dreaptă (direcția dinspre Chișinău) – în zilele de luni, miercuri, vineri;
  • pe partea stângă – în zilele de marți, joi, sâmbătă.

În acest interval de timp, conducătorii auto sunt obligați să elibereze locurile respective de parcare, pentru a permite accesul utilajelor de curățire.

În cel mai scurt timp, vor fi instalate și indicatoare, pe care vor fi menționate zilele și orele în care parcarea este interzisă.

La momentul de față, zecile de mașini parcate de-a lungul carosabilului fac imposibil accesul autospecialelor pentru salubrizarea totală a străzii respective. „Doar un orar bine stabilit, respectat de către toți, va permite să aducem în ordine strada principală a municipiului Ungheni”, se arată în comunicatul emis de autorități.

Totodată, în prezent se lucrează asupra Regulamentului pentru parcarea alternantă în vederea salubrizării carosabilului, în care vor fi stipulate foarte clar și zonele de intervenție, și programul de salubrizare, și sancțiunile prevăzute în caz de încălcare a noilor reguli.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *