Terenuri de joacă pentru copii, complexe de fitness, proiecte de infrastructură – realizate cu suportul lui Renato Usatîi

Teren fde joacă la Hiliuți

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi a promis la începutul anului că va realiza mai multe proiecte de infrastructură în localitățile unde primarii sunt aleși din partea Partidului Nostru. Zis și făcut! În această perioadă, din resursele lui Renato Usatîi, au fost instalate terenuri de joacă pentru copii, complexe de fitness, construit pavaj nou, alte proiecte de infrastructură.

În satul Catranîc, raionul Fălești, a fost construit un teren modern de joacă. „Mă bucur că am reușit să realizăm una din promisiunile pe care le-am făcut în fața locuitorilor noștri!”, a anunțat primarul localității, Serghei Fussa.

La grădinița „Albinuța” din satul Fundurii Vechi, raionul Glodeni a fost construit un teren de joacă modern. „Promisiunile devin realitate! Venim cu sincere mulțumiri pentru această investiție”, a anunțat primarul localității, Anatolie Gnatiuc.

Și copiii din satul Musteața, raionul Fălești, au acum un nou teren de joacă. Primarul Valeriu Bejenari a mulțumit în numele locuitorilor din sat: „Acest gest este o dovadă a interesului sincer pentru copiii noștri!”.

În comuna Hiliuți, raionul Fălești, a fost instalat un complex de fitness modern. „Aducem cele mai sincere mulțumiri! Sunteți omul faptelor”, a anunțat primarul Ilie Bolfaciuc.  Complex similar a fost instalat și în comuna Natalievca, raionul Fălești.

Pe teritoriul gimnaziului „Ion Dumeniuc” din comuna Călugăr, raionul Fălești, se construiește pavaj nou.  Și în satul Băhrinești din raionul Florești urmează să fie pavate teritoriul din curtea școlii, curtea bisericii,  marginea drumului raional.

Satele Pompa și Suvorovca, raionul Fălești, au acum propriile „cărți de vizită”, instalate la intrarea în localități. Potrivit primarului comunei, Roman Goracioc, inscripțiile accentuează identitatea celor două sate, ambele întemeiate la începutul secolului trecut.

Catranîc

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *