Tenismenii din Ungheni – la Festivalul Internațional din Albena

În perioada 1-4 august, orașul Albena din Bulgaria a găzduit cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Internațional de tenis de masă, un eveniment sportiv de mare anvergură care a reunit peste 200 de tineri talentați din diferite colțuri ale lumii.

Tenismeni din Turcia, Armenia, Croația, Ucraina, Bulgaria, România și Republica Moldova au concurat în diverse categorii de vârstă, demonstrând pasiune și abilități remarcabile pe teren.

Printre participanți s-au numărat și doi tineri sportivi din municipiul Ungheni, Mandatari Nichita, elev la Liceul „Gheorghe Asachi” din Ungheni și Talpă Laurențiu, elev la Liceul „Vasile Alecsandri”. Aceștia au reprezentat cu mândrie Școala de Sport patronată de către Primăria municipiului Ungheni, evoluând cu succes în categoriile lor de vârstă.

Astfel, Nichita Mandatari, a participat la două categorii de vârstă. În competiția pentru categoria sub 17 ani, a reușit să se claseze pe locul VI, iar în categoria sub 19 ani, a obținut o poziție mai bună, ocupând locul V. Iar Laurențiu Talpă, a concurat în categoriile sub 15 ani și sub 17 ani. Deși competiția a fost acerbă, Laurențiu a reușit să se claseze pe locul VI la categoria sub 15 ani și pe locul VIII la categoria sub 17 ani.

Meritele acestor performanțe nu se datorează doar talentului sportivilor, ci și efortului și devotamentului antrenorilor lor, Vasile și Mihai Adam. Prin pregătirea continuă și îndrumarea atentă, aceștia au reușit să formeze sportivi competitivi, capabili să facă față provocărilor internaționale și să obțină rezultate notabile.

„Festivalul Internațional de tenis de masă din Albena a fost o oportunitate extraordinară pentru tinerii sportivi din Ungheni de a-și măsura forțele cu colegi din alte țări și de a acumula experiență în competiții de înalt nivel”, au declarat la unison, antrenorii.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *