Un tânăr din raionul Călărași a fost reținut pentru comercializarea drogurilor

Captură video

Un tânăr de 21 de ani din raionul Călărași a fost reținut de polițiștii din sectorul Botanica din Chișinău, fiind suspectat de păstrarea și realizarea drogurilor. Acesta a fost stopat de către angajații BPRO pe o stradă din capitală. Asupra sa, polițiștii au depistat un pachet suspect cu o substanță asemănătoare drogului.

La domiciliul bănuitului a fost efectuată o percheziție autorizată, unde au fost depistate cântare de înaltă precizie, înscrisuri de ciornă, benzi adezive de diferite culori și circa 250 de pachețele cu substanțe asemănătoare drogurilor cu greutatea totală de aproximativ 500 gr.

Valoarea estimativă a drogurilor, care se presupun a fi de tip PVP (sare) și mefedronă, este de circa 150 000 de lei. Pachetul a fost ridicat, sigilat și expediat la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP pentru expertiză.

Bănuitul a fost reținut pentru 30 de zile. Acesta este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *