Trotinete accesibile pentru deplasarea prin orașul Ungheni. Cum le putem folosi?

Imagine: Primăria municipiului Ungheni / Facebook

Unghenenii vor putea utiliza pentru deplasare și trotinete electrice. Pe 12 iulie, au fost aduse la Ungheni primele 20 de trotinete. Astfel, municipiul Ungheni devine al treilea oraș din țară cu asemenea serviciu, după Chișinău și Bălți.

Potrivit autorităților publice, în primele trei zile, cele 20 de trotinete au fost utilizate de 343 de ori.

În acest context, autoritățile publice informează că pentru a utiliza o trotinetă, este nevoie de instalat aplicația DUCK, care poate fi găsită pe Appstore și Google Play, sau de scanat QR codul de pe volanul trotinetei, după care veți fi direcționat la pagina de descărcare a aplicației.

Pentru a vă înregistra în aplicație, este nevoie de indicat numele și prenumele, adresa de email și numărul de telefon. Odată înregistrat, va trebui să adăugați un card bancar în portofelul aplicației, prin intermediul căruia se va achita chiria trotinetei.

Deplasarea este posibilă pe tot teritoriul municipiului Ungheni, iar finalizarea călătoriei poate fi făcută doar în zonele delimitate cu verde. Iar atunci când finalizați deplasarea, vă rugăm să parcați trotineta astfel ca să nu blocheze intrările și ieșirile în instituții, unități comerciale, străzi, automobile sau alte obiecte.

Menționăm că un minut costă 3 lei, iar trotineta se deplasează cu o viteză de circa 24 km/h.

Expresul.md

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *