Orașul Călărași mai are un viceprimar. Acesta a fost ales cu vot unanim la ședința consiliului orășenesc

Orașul Călărași are un nou viceprimar. La propunerea primarului de Călărași, Victor Ambroci, acesta a fost ales cu vot unanim în ședința extraordinară a Consiliului orășenesc din 12 iulie.

„Primăria Călărași a aplicat la mai multe proiecte, care urmează să demareze. Volumul de muncă este enorm și acum văd momentul oportun de a propune spre vot candidatura unui nou viceprimar”, a justificat primarul decizia.

Deci, este vorba de Mihail Jacota, jurist de profesie. Începând cu anul 1998 dânsul a activat în cadrul Inspectoratului de Poliție Călărași, în diverse funcții, iar în ultimii doi ani a fost șef interimar al instituției. Este născut în satul Bahmut și are vârsta de 44 ani.

Noul viceprimar ales, care a intrat deja în funcție, începând cu data de 15 iulie, va prelua partea socială. „Mulțumesc tuturor pentru votul de încredere pe care mi l-ați acordat. Sper că voi face față sarcinilor care mi se vor atribui, lucrând pentru cetățenii acestui oraș”, a menționat, la finalul ședinței, viceprimarul nou ales.

Menționăm că orașul Călărași mai are un viceprimar, Doina Harea, care este responsabilă de investiții, tineret, cultură, sport, educație. Împreună ne vom conjuga eforturile pentru a readuce bunul nume al Călărașilor și vom lucra pentru bunăstarea cetățenilor acestui oraș”, a declarat și Doina Harea.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *