Orășelul Fotbalului la Bălți și Comrat – o nouă promisiune realizată de Renato Usatîi

Amatorii de fotbal din nordul și sudul Republicii Moldova pot urmări cele mai importante meciuri ale Campionatului European de Fotbal pe ecrane mari, la Bălți și Comrat. Cu suportul lui Renato Usatîi, din 5 iulie și până la sfârșitul “Euro – 2024”, la Bălți și Comrat activează Orășelul Fotbalului.

Timp de 9 zile, amatorii sportului rege pot urmări meciurile împreună cu prietenii pe ecrane mari, trăind emoțiile la intensitate maximă. De la deschiderea Orășelului Fotbalului la Bălți și Comrat mii de oamenii deja s-au bucurat de plăcerea de a urmări meciurile într-o atmosferă incendiară.

În Orășelul Fotbalului, pe lângă meciurile de la “Euro – 2024”, sunt organizate și alte acțiuni pentru public. În fiecare zi sunt concursuri cu premii, concerte cu artiști autohtoni și din străinătate, karaoke și discotecă în stil retro. În anumite zile, pe marele ecran sunt arătate filme.

Pentru organizarea Orășelului Fotbalului în Bălți și Comrat, Renato Usatîi a cheltuit din bani proprii circa 80 000 de euro.

Președintele Partidului Nostru s-a pronunțat în repetate rânduri pentru promovarea sportului în Republica Moldova. Formațiunea condusă de Renato Usatîi propune ca 5% din banii obținuți din vânzarea produselor alcoolice și a țigărilor să fie transferați pe un cont destinat dezvoltării tineretului și sportului.

 

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *