Medicii de pe ambulanță din Călărași au fost bătuți, cu cruzime, de doi indivizi în stare de ebrietate

Imagine simbol

O echipă de medici de pe ambulanță au fost bătuți cu cruzime. Cazul a fost înregistrat la Nișcani pe 14 iulie.

La ora 02:21, un tânăr de 26 ani a solicitat Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească pe motivul ,,plagă la antebraț”. Echipa AMU a ajuns în 9 minute la adresa indicată, lângă un izvor, unde a depistat doi bărbați în stare de ebrietate. La întrebarea ,,Ce s-a întâmplat?” felcerul echipei a fost agresat de către solicitant, iar la cererea de a se urca în ambulanță pentru examinare a fost lovit cu pumnii și picioarele la cap.

În ajutor a ieșit conducătorul autoambulanței, care a fost lovit la cap și aruncat într-un șanț. După fapta săvârșită cu cruzime, indivizii au fugit în direcție necunoscută, iar felcerul în stare gravă a reușit să solicite ajutor. Membrii echipei SAMU Călărași au fost preluați de urgență de colegii săi și spitalizați cu diverse traumatisme.

După acest incident terifiant, echipa s-a ales cu următoarele consecințe grave, astfel, felcerul a suferit traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală gr. I, fractură închisă a oaselor nasului, epistaxis și contuzia urechii pe stânga. Infirmierul a fost internat la spital cu contuzia țesuturilor moi a antebrațului iar, șoferul ambulanței cu contuzia mandibulei pe stânga și contuzia țesuturilor moi a antebrațului drept.

La fața locului a fost chemat un echipaj de poliție. Oamenii legii continuă investigarea cazului și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Expresul.md

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *