Lucrările în scuarul din preajma Judecătoriei sunt în plină desfășurare

Sursa foto: Facebook / Primăria municipiului Ungheni

La momentul de față, au loc lucrări de amenajare a scuarului din preajma Judecătoriei. Urmare a propunerilor, pe care le-au făcut locuitorii municipiului Ungheni, suprafața zonelor verzi a fost majorată aproape de două ori. Acest spațiu va fi dotat cu elemente SMART, cu bănci, fântâni arteziene, vor exista și alei pavate.

Aici se vor regăsi simbolurile celor 20 de orașe înfrățite cu Ungheniul, vor fi plantați copaci.

Inaugurarea scuarului se planifică de Zilele orașului, la finele lunii august. Autoritățile și-au propus să dea și un nume acestui scuar. Iar unghenenii sunt îndemnați să participe la sondaj, să se dea cu părerea, pentru ca ulterior, toate propunerile vor fi examinate de un grup de specialiști din Primărie și cea mai potrivită va fi propusă spre aprobare Consiliului Municipal.

Numărul de telefon la care vă puteți expune părerea este: 0236 22577.

Tot către zilele orașului, și clădirea Primăriei municipiului Ungheni va avea o nouă înfățișare. La momentul de față, aici au loc lucrări de reparație a rosturilor, după care pereții vor fi vopsiți în alb. Este vorba de o reparație cosmetică, foarte necesară, căci acest edificiu a fost reparat ultima dată în luna august 2004, exact cu 20 de ani în urmă, spun autoritățile.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *