Caz șocant la Cornești. Casa unei familii cu 4 copii a fost distrusă în totalitate în urma a două incendii

Imagine: echipa.md

Caz șocant în satul Cornești din raionul Ungheni. Casa unei familii cu 4 copii a fost distrusă în totalitate în urma a două incendii, iar una dintre versiuni este incendierea intenționată.

Potrivit informațiilor oferite de către ofițerul de presă de la IGSU, Liliana Pușcașu, primul incendiu a izbucnit în seara de 14 iunie aproape de ora 21.00, într-o gospodărie din satul Cornești. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, care în mai puțin de două ore, au reușit să domolească flăcările, scrie echipa.md. 

Incendiul a distrus în totalitate antreul locuinței, de 9 metri pătrați, dar și 60% din acoperișul casei de locuit. A doua zi dimineață, puțit după ora 07.00, pompierii au fost alertați despre un nou incendiu, la aceeași adresă. Și de această dată au intervenit două echipaje de pompieri.

Mai bine de o oră le-a luat salvatorilor lupta cu flăcările, iar în consecință, acoperișul casei, care și așa era grav afectat, a ars în totalitate.

Conform datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Ungheni, Cristina Vicol, fiind audiată de polițiști, proprietara locuinței le-ar fi declarat oamenilor legii că suspectează că ar fi vorba de o incendiere intenționată ce putea fi provocată de către un vecin, cu care femeia avea un conflict mai vechi. În prezent, oamenii legii examinează cazul pentru a confirma sau infirma această versiune.

În locuința afectată de flăcări locuia o femeie și ai săi patru copii minori, de 8, 9, 10 și, respectiv 12 anișori. Persoanele care vor să ofere o mână de ajutor acestei familii, pot contacta proprietara casei la numărul 079 726 878.

Expresul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *