VIDEO / Doi bărbați au fost prinși în timp ce comercializau substanțe interzise la o gheretă din piața de la Ungheni

Doi bărbați din Ungheni au fost prinși de oamenii legii în timp ce comercializau substanțe interzise – chiar într-una din piețele din municipiuul Ungheni. Ofițerii Direcției „Nord” a INI și angajații Inspectoratului de Poliție Ungheni, de comun cu procurorii PCCOCS, oficiul „Nord,” i-au reținut pe cei doi bărbați.

Oamenii legii au descoperit peste 1.5 kg de marijuana, care era pusă în vânzare într-o gheretă din piața localității.

„Bărbații au vârste în jur de 30 ani. În cadrul urmăririi penale, urmare a efectuării a 16 percheziții, au fost ridicate drogurile păstrate în borcane, pachete, zeci de pliculețe, un aparat confecționat artizanal destinat pentru consum de droguri, circa 150 pliculețe autosigilante în care urmau să fie ambalate drogurile, un cântar electric pentru porționarea drogurilor, precum și peste 13.000 lei care ar proveni din vânzarea de droguri”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În baza acestor și altor probe, bărbații au fost reținuți cu sprijinul angajaților poliției municipale pentru 72 de ore, printre ei fiind și liderul grupului infracțional. Ulterior, joi procurorii PCCOCS au depus demersuri pentru aplicarea arestului preventiv de 30 de zile. Investigațiile continuă, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Sursa: Politia.md

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *