O Cupă a venit la Ungheni

Imagine: ungheni.md

Imagine: ungheni.md
Imagine: ungheni.md

Tinerii turiști ungheneni au obținut o performanță de invidiat într-un an special pentru turismul sportiv din Republica Moldova, cînd este marcată aniversarea a 60-a de la includerea acestuia în circuitul sportiv național. Ei au obținut, în clasamentul general al competiției republicane la turism sportiv din 17-19 octombrie, Cupa mare transmisibilă a Federației de Turism Sportiv a Republicii Moldova.
”Eram siguri că vom reuși, pentru că am muncit mult. Nimic nu este întîmplător”, a declarat antrenorul Tudor Popovici. Sportivii din Ungheni au concurat în toate cele patru probe, venind chiar cu cîte două echipe pentru fiecare probă. La turism montan, echipa formată din: Ivan Atamaniuc, Radu Crudu, Tatiana Slavinschi și Mihai Cibotaru, antrenată de Raisa Iurii, s-a clasat pe locul I. La turism nautic – aceeași performanță. Echipa formată din: Mihai Cibotaru, Ecaterina Alexeeva, Grigore Zanoaga și Alexei Cobzac, antrenată de Alexandru Popovici, a obținut locul I. Tot pe locul I s-a clasat, la cicloturism, și echipa formată din Alexandru Rogojanu, Dumitru Viscun, Grigore Zanoga și Cristina Condratiuc, antrenată de Igor Friptuleac.
Ceilalți discipoli ai aceluiași antrenor – Dan Timofti, Mircea Cibric, Alina Suciu și Ivan Atamaniuc, s-au clasat pe locul II la cicloturism. Și la turism pedestru sportivii din Ungheni: Ivan Atamaniuc, Radu crudu, Mihai Cibotaru, Valeria Postolachi, Cristina Condratuiuc și Tatiana Slavinschi, au fost buni, obținînd locul III.
De notat că la aceeași competițe s-au remarcat și tinerii sportivi de la Liceul ”Ștefan cel Mare” din Barvicea, Călărași, antrenați de Viorel Godovaniuc. Ei s-au clasat pe locul II la turism montan.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *