Horoscop săptămînal. 12 – 18 august

horoscop 12 - 18 august

horoscop 12 - 18 augustBerbec
Veţi petrece marea parte a săptămînii încercînd să rezolvaţi impasul financiar în care aţi intrat. În plan personal, nimic nu pare să vă umbrească fericirea, partenerul de viaţă e foarte îndrăgostit.
Taur
Veţi trece printr-o perioadă de revigorare sentimentală. În carieră avansaţi ori primiţi o mărire de salariu. Vă veţi convinge că eforturile de pînă acum n-au fost depuse în zădar.
Gemeni
Veţi avea de înfruntat o serie de acuzaţii în plan profesional. În ultima perioadă, aţi fost stresaţi şi agitaţi din cauza problemelor personale, însa nu ar trebui să neglijaţi îndatoririle de serviciu.
Rac
Urmează o perioadă favorabilă călătoriilor. Din punct de vedere al sănătăţii, totul este bine, aveţi un tonus şi o energie de invidiat, pe care le veţi fructifica în activităţi care să vă solicite fizic.
Leu
Treceţi printr-o perioadă mai puţin favorabilă speculaţiilor financiare, ar fi preferabil să evitaţi cheltuielile inutile. În plan personal veţi avea de înfruntat o problemă mai veche.
Fecioară
O decizie de mare importanţă pentru viitor va trebui să fie luată într-un timp foarte scurt. O mai mare atenţie trebuie acordată şi planului profesional, care a luat o turnură neaşteptată.
Balanţă
Sînteţi entuziasmaţi de o nouă perspectivă profesională. În plan personal, lucrurile stau bine, nu există decît probleme minore de comunicare, datorate în mare parte oboselii acumulate.
Scorpion
Se anunţă o perioadă liniştită, cu multe reuşite în plan personal. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună, este foarte posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea acesteia.
Săgetător
Săptămîna care urmează va fi plină de evenimente plăcute. Nici planul financiar nu va fi mai prejos, cîştigurile sînt favorizate. Ar trebui să atrageţi atenţie la problemele apărute la serviciu.
Capricorn
Sînteţi puşi pe treabă în această perioadă, aveţi multe de rezolvat la serviciu, iar acest lucru ar putea crea o oarecare tensiune în cuplu. Rezovaţi şi problema banilor cît nu este prea tîrziu.
Vărsător
Veţi avea multe obstacole de înfruntat în carieră şi starea permanentă de alertă în care vă veţi afla va avea consecinţe negative asupra sănătăţii. Fiţi atenţi la bani, să nu fiţi păcăliţi.
Peşti
Zilele care urmează aduc multe realizări profesionale. Colaborarea cu superiorii va fi excelentă şi puteţi participa la nişte discuţii foarte interesante legate de viitorul carierei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *