Rețete culinare. Ruladă din piept de pui şi caşcaval
Ingrediente:
Două piepturi de pui, patru ardei graşi roşii, doi castraveţi muraţi, 200 gr caşcaval, sare, piper, condimente pentru pui.
Mod de preparare:
Pieptul se spală bine, se împarte fiecare în două parţi şi se bate ca la şniţele. Ardeiul se taie în fîşii, caşcavalul în felii. Se umple pieptul în următoarea ordine: două felii de caşcaval, cîteva fîşii de ardei şi castraveţi, sare, piper. Se rulează în aşa fel, încît să nu iasă umplutura şi se pun într-o tavă. Rulourile se leagă cu o aţă ca să nu se desfacă. Se ung apoi cu ulei de măsline, se presară sare şi piper, se condimentează, se întroduc în cuptorul preîncălzit. Se poate de pus peste el şi puţin vin alb, pentru aromă, şi frunze de dafin. Se servesc cu sos de roşii.
Lasă un răspuns