Pipote şi inimi picante

Irina CaducencoIngrediente:
300 gr de pipote (rînze) şi inimi de pui, 3 roşii sau suc de roşii, 2 cepe, o căpăţină de usturoi, un ardei iute, foi de dafin, piper negru, sare.
Mod de preparare:
Pipotele şi inimile se spală bine şi se pun la fiert pînă cînd sînt aproape gata. Ceapa şi roşiile se înăbuşă, apoi se adaugă usturoiul, ardeiul iute tocat, frunza de dafin, condimentele.
Se înăbuşă pînă se înmoaie, apoi se amestecă cu pipotele şi inimile fierte şi scurse bine. Se dau la cuptor pentru 20 minute. Se pot servi cu mămăligă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *