Horoscop săptămînal. 13 – 19 august

horoscop 13-19 augustBerbec
Veţi lua hotărîri majore. Nu este vorba neapărat de ceva foarte vizibil pentru ceilalţi, ci de schimbări interioare, care vă ajută să depăşiţi momentele dificile.

Taur
Sănătatea nu este foarte bine aspectată în această perioadă. Atenţie mai ales la răceli şi tulburări digestive.  Atenţie mare cu banii, există riscul de furt.

Gemeni
Apar nişte provocări profesionale care vă vor solicita timpul şi nervii pe termen lung. Partea bună e că acest consum de timp şi energie vă aduce mai mulţi bani în buget.

Rac
O călătorie pe care o aşteptaţi de multă vreme se amînă. Acest lucru vă face să vă reorganizaţi programul şi vă oferă un răgaz binevenit să mai rezolvaţi nişte probleme.

Leu
Sînteţi predispuşi la tot felul de accidente. Fie că e vorba de accidente fizice sau de gafe şi indiscreţii, puteţi intra uşor în necaz.  Aveţi, în schimb, noroc în dragoste.

Fecioara
E o perioadă bună pentru acumularea de informaţii, nu în sensul învăţării unor lucruri noi, ci al descoperirii unor secrete sau veşti care circulă în cerc restrîns.

Balanţa
Sînteţi pe val. Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce vă propuneţi, asa ca e un moment bun să vă faceţi planuri şi strategii, sau să încheieţi nişte socoteli mai vechi.

Scorpion
Intraţi într-o perioadă favorabilă în ceea ce priveşte dragostea. Să nu neglijaţi totuşi latura profesională, pentru că şi aceasteia trebuie de-i acordat atenţia cuvenită.

Săgetator
Ar fi bine să vă luaţi un pic de timp numai pentru voi. E o perioadă propice relaxării şi acumulării de energie. Aţi avut cam multe pe cap, aşa că meritaţi o pauză.

Capricorn
Riscaţi să rataţi nişte ocazii excelente de a face o impresie bună la serviciu din cauza unor accese nervoase. Veţi sta cam prost cu nervii pe toate planurile.

Vărsător
Veţi avea foarte multă energie şi depinde doar de voi cum o veţi folosi. Indicat ar fi să vă concentraţi asupra carierei. Relaţia de cuplu va fi foarte armonioasă.

Peşti
Aveţi niste zile pline de mici surprize plăcute din partea prietenilor sau a familiei. Veţi primi cadouri, veşti care vă ridică moralul, vizite de la persoane dragi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *