TRAGEDIE la Ungheni. Corpul fetiței înecate a fost GĂSIT

inec
Sursa: ww.dse.md

UPDATE După ore în șir de căutări, cadavrul fetei înecate a fost găsit în după-amiaza zilei de duminică. Salvamarii au efectuat lucrările de căutare pe o rază de 10 km de la mal. 
O fetiţă de 9 ani din satul Sculeni, raionul Ungheni a fost luată de apele Prutului în timpul scăldatului. Tragedia a avut loc sâmbătă, 7 iulie.
Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, copilul a mers de unul singur la scăldat şi nu s-a mai întors. Lucrările de căutare ale corpului au durat ieri până la ora 22.00. Duminiucă dimineață, 8 iulie, salvatorii Detaşamentului salvare-deblocare numărul 2 au continuat lucrările de căutare, însă fără succes.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează cetăţenii să dea dovadă de maximă prudenţă când merg cu minorii la scăldat şi să nu-i lase nesupravegheaţi. Salvamarii vin cu un apel către părinţi şi cei care au în grijă minori, de a fi cât mai vigilenţi, întrucât copiii sunt cei mai vulnerabili de a cădea pradă înecurilor.
Campania de prevenire a cazurilor de înec, demarată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, continuă, având drept scop sensibilizarea populaţiei şi receptivitatea faţă de normele de comportament în apă.
Sursa: arena.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *