Horoscop săptămînal. 25 iunie – 1 iulie

horoscop 25 iunie - 1 iulieBerbec
O săptămînă excelentă din punct de vedere financiar. O investiţie bine plasată cu ceva timp în urmă vă aduce mari beneficii şi este posibil să vi se restituie o importantă sumă de bani.

Taur
Păşiţi cu dreptul în această săptămînă, sînteţi plini de vitalitate, aveţi o energie de-a dreptul molipsitoare. În plan personal însă lucrurile nu stau la fel de bine.

Gemeni
Se anunţă o perioadă bună pentru flirturi şi cuceriri. În carieră, să urmaţi dictonul “cu paşi mici, dar siguri” şi veţi obţine rezultate nesperate, fără să faceţi prea mult efort.

Rac
Un pas înainte, doi inapoi. Cam aşa va fi ritmul în această săptămînă. Oricîte eforturi veţi depune, vi se vor pune beţe în roate, mai ales în sfera profesională.

Leu
Veţi avea de înfruntat unele mici probleme în sfera socială, datorită unei nervozităţi accentuate cauzate de stresul din ultima perioadă. Cu toate acestea, săptămîna va fi una bună.

Fecioara
O săptămînă fără evenimente majore, dar cu bucurii şi satisfacţii obţinute din lucruri mărunte. Cariera a ajuns într-o fază de stagnare, dar asta nu înseamnă neapărat un lucru rău.

Balanţa
O săptămînă cu o serie de probleme în carieră, ce trebuiau rezolvate mai demult, dar pe care le-aţi tot amînat. Nu e cazul să vă impacientaţi: înarmaţi-vă cu răbdare.

Scorpion
Sînteţi preferaţii zodiacului în săptămîna aceasta. Financiar, staţi excelent, iar în carieră lucrurile evoluează în direcţia dorită. Atenţie la concurenţa neloială!

Săgetător
Urmează o săptămînă agitată, plină de proiecte şi activităţi. În dragoste lucrurile merg bine. Atenţie la sănătate, mai ales că în ultimul timp aţi cam neglijat-o.

Capricorn
Doar muncă în această săptămînă, însă ar trebui s-o ţineţi mai moale cu munca. Problemele financiare, care păreau pînă acum imposibile, îşi găsesc în sfîrşit rezolvarea.

Vărsător
Chiar dacă vor mai apărea pe ici, pe colo ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat, căci aveţi pe cineva aproape care vă poartă de grijă. Aveţi foarte multă energie.

Peşti
O săptămînă de-a dreptul uimitoare. Financiar o duceţi foarte bine, în carieră veţi avansa ori veţi obţine o mărire de salariu binemeritată, după efortul susţinut din ultimele luni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *