La Costuleni, Ziua Familiei a fost sărbătorită altfel

Sursa foto: Asociația Băștinașilor din Costuleni – ”Cu drag pentru Acasă”

De ziua Familiei, care se sărbătorește pe 15 mai,  Asociația Băștinașilor din Costuleni – ”Cu drag pentru Acasă” împeună cu  Asociația Obștească „Help”, au reușit să facă această zi mai frumoasă pentru 25 de persoane din localitate.

Asfel, au fost distribuite 20 de pachete alimentare și produse igienice pentru familiile social vulnerabile, iar alte 5 familii au beneficiat de scutece, șervețele umede și sticluțe pentru sugari. Tot în aceiași zi, 3 fete și femei au primit produse cosmetice dar și alte produse de primă necesitate.

”Oamenii au rămas foarte mulțiumiți, ne-au spus să ne de-a Dumnezeu sănătate și ne-au mulțumit până la pământ de pachetul care l-au primit”, ne spune Tatiana Clopot, administratoarea Asociației.

Potrivit dânsei acestea sunt rezultatele campaniei „Cozonacul dulce- pace aduce”, care a fost lansată cu ocazia sărbătorilor de Paşti.Atunci organizatorii, își propuneau să fie alături de bătrânii singuratici și neputincioși, copii fără părinți, mame văduve, familii sărace cu mulți copii deoarece sunt în lipsuri și nevoi.

Editor: Gabriela Boxan


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *