Parteneriate noi și noi oportunități pentru tinerii antreprenori din Ungheni

Angela Ciocîrlan și Dionisie Ternovschi semnează acordul

Organizația tinerilor lideri și antreprenori – Junior Chamber International (JCI) din Ungheni a semnat un acord de parteneriat cu Asociația Obștescă “Făclia”.
Prin acest acord, ambele părți și-au asumat angajamentul de a contribui la dezvoltarea mediului de afaceri destinat tinerilor antreprenori.
”Discutând cu președintele JCI Ungheni, Dionisie Ternovschi, am ajuns la concluzia că este nevoie de stabilirea unui parteneriat. Vom încerca să aducem plus valoare și să punem umărul unde e nevoie pentru a sprijini tinerii antreprenori”, a declarat Angela Ciocîrlan, președinta AO ”Făclia”.
Potrivit dânsei, urmează ca tinerii din JCI Ungheni, împreună cu alți tineri din Ungheni să beneficieze de instruiri în cadrul proiectului ”Centrul de Suport în Afaceri – Ungheni HUB”, implementat de AO ”Făclia”și finanțat de Uniunea Europeană. Acesta presupune ca tinerilii din trei raioane să fie sprijiniți în inițierea și dezvoltarea afacerilor. Totodată aceștia vor fi instruiți și în scrierea proiectelor, și în atragerea de fonduri.
”Suntem siguri că aceste inițiative comune, ce țin, în primul rând, de instruire și informare, vor da roade. Noi avem nevoie de specialiști care să ne vorbească și să ne instruiască pe diferite teme. Fie că e vorba de vânzări online, marketing și altele, pentru dezvoltarea afacerilor noastre. De aceea sper ca acest parteneriat să fie unul productiv și de durată”, a menționat și Dionisie Ternovschi, președintele JCI Ungheni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *