JCI Ungheni. Echipă veche cu o nouă conducere

Dionisie Ternovschi

Au pășit cu dreptul în noul an de activitate. Și-au stabilit planuri mărețe.
Este vorba de organizația tinerilor lideri și antreprenori – Junior Chamber International (JCI) din Ungheni, care și-a prezentat, în cadrul unei gale JCI Ungheni, noua echipă de conducere.
Evenimentul a avut loc în prezența a zeci de membri ai organizației, dar și persoane din diferite domenii de activitate.
În acest an, echipa JCI va fi reprezentată de președintele Dionisie Ternovschi și de vicepreședinții: Vlad Maciura, Radu Crăciun, Alexandru Climișin și Nicolae Bulancea, toți fiind antreprenori.
”Sunt absolut fericit să fiu președinte JCI 2019. Mi-am găsit platforma perfectă, unde pot să mă manifest și să cresc ca personalitate. Pășesc în această funcție cu foarte multe forțe” a declarat Dionisie Ternovschi, după care a adăugat: ”În acest an ne vom axa pe proiecte naționale, dar și internaționale”.
La eveniment au fost prezenți și președinții JCI Ungheni din anii precedenți, care au avut doar cuvinte de laudă pentru noul președinte.
Ion Hasnaș, președinte 2015: ”Dionisie este o persoană absolut remarcantă, un conducător bun al afacerii sale și, în același timp, un suflet al companiei. El energizează tot ce este în jurul lui. Energia sa este acoperită de inteligența de care dă dovadă și astfel totul în jurul său prinde contur”.
Ion Poia, președinte 2016: ”Bombă energetică. O persoană bună. Eu îi consider oameni buni pe cei care fac bine oamenilor necunoscuți, fără de a avea ceva în schimb. Acesta este Dionisie”.
Vasile Grosu, președinte 2018: ”Dionisie este prieten. O persoană în care eu am văzut potențialul pentru continuarea drumului organizației în ascendență. Este o persoană veselă și cu mult entuziasm”.
Au fost prezenți și membri ai JCI Moldova și JCI România.
”Sunteți un exemplu pentru noi și țările din Balcani, pentru tot ceea ce faceți împreună și pentru energia pe care o aveți”, a spus Iacob Filip, vicepreședintele JCI România.
Și Ana Boișteanu, președinta JCI Moldova, a ținut să-i felicite pe cei de la Ungheni pentru rezultatele bune. ”JCI Ungheni continuă să fie o organizație locală model pentru noi toți. Evenimentele pe care le organizați, numărul de oameni pe care îi adunați, impactul social al evenimentelor este exact ceea ce înseamnă JCI și pentru ce a fost creată”, a declarat dânsa.
La finalul galei, a avut loc o licitație, în vânzare fiind puse prăjituri făcute și donate de familia Climișin. Banii adunați, peste 12 mii de lei, au fost oferiți unui tânăr, aflat în scaune cu rotile, pentru a iniția o afacere.
Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, care numără peste 200 mii de membri activi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări.
JCI Republica Moldova s-a lansat oficial pe 29 septembrie 2011, iar la Ungheni – pe 2 februarie 2014.

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *