Donații mici cu impact mare

Petru Langa înmânează banii Elenei Gavrișov

Elevii de la Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni au pus mână de la mână și au colectat 1400 de lei, pe care i-au transmis ulterior Crucii Roșii din Ungheni.
Timp de o lună au adunat banii, iar pe 16 octombrie, directorul instituției, Petru Langa, i-a înmânat oficial Elenei Gavrișov, directoarea filialei Ungheni a Crucii Roșii.
”Acești bani vor ajunge la câteva familii nevoiașe din raion”, a precizat dânsa, după care a adăugat că activitatea respectivă face parte dintr-un proiect ce presupune ajutorarea persoanelor vulnerabile.
Petru Langa s-a arătat mulțumit de faptele elevilor. Deși, spune dânsul, nu întotdeauna au cele mai bune rezultate la învățătură, aproape totdeauna sunt cei mai buni la educație, spirit de echipă și fapte bune.
”Cred că această contribuție dovedește faptul că ai noștri copii sunt receptivi la problemele celor din preajmă”, a subliniat directorul.
”Nu este pentru prima dată când elevii colectează bani pentru anumite binefaceri. Recent, am colectat 5000 de lei pentru un băiețel bolnav de cancer din Ungheni. Peste 5000 de lei au fost adunați pentru un profesor bolnav. Copiii, părinții, profesorii – toți suntem receptivi. Înseamnă că nu-i totul pierdut”,  a spus, la final, Petru Langa.

1 afișări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *