O nouă tentativă de huliganism în orașul Cornești

”Unde e omenia și bunul simț al corneștenilor?”,  se întreabă disperată Vera Buga, primar în orașul Cornești, după ce un nou act de vandalism a avut loc la Cornești.
Gardul din jurul stadionului localității a fost distrus în seara de 12 decembrie, pe timp de noapte, de câțiva tineri.
Dacă unii consăteni au sărbătorit în liniște sărbătoarea Sfântului Andrei, alții au avut prilej de a mai aduce o pagubă orașului.
”În timp ce în casa de cultură din orașul Cornesti avea loc un eveniment cu ocazia sărbătorii de Sfântul Andrei niște indivizi au vandalizat gardul din jurul stadionului”, scria Vera Buga pe pagina de facebook a primăriei.
Amintim că acesta nu este primul caz de vandalizare a stadionului. Toaman trecută, prin septembrie, a fost deteriorată o porțiune din gardul de plasă instalat în jurul stadionului. O săptămînă mai tîrziu, au fost scoase porțile… 
”După astfel de cazuri ne întrebăm dacă merită să depunem efort și să aplicăm la alte proiecte pentru comunitatea noastră atât timp cât nu știm să respectăm și să prețuim ceea ce avem”, se arată indignată Vera Buga.
Amintim că  renovarea stadionului din orașul Cornești, a fost grație unui proiect finanțat de Guvernul Poloniei și susținut prin contribuția populației.
Urmează ca poliția să investigheze cazul.

1 afișări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *