FOTO. Moș Crăciun în vizită la grădinița ”Tereza Sobolevschi”

Copii de la grădinița ”Tereza Sobolevschi” din  Ungheni au început a da de veste că vin sărbătorile de iarnă. Cei șapte pitici, Moș Crăciun și Crăciunița, i-au dus pe copii  în lumea magică a sărbătorilor.
Astfel, dis-de-dimineață , pe data de 19 decembrie, atunci când se sărbătorește și sfântul Nicolae, copiii de la această grădiniță au avut parte de surprize și cadouri.
Potrivit uneia dintre educatoare, deghizate într-un pitic, Viorica Mazuric, azi dimineață, la poarta grădiniței, copiii împreună cu părinții au fost întâmpinați cu muzică și veselie, iar piticii le-au împărțit bilete pentru participarea la tombolă.
”Ne-am deghizat pentru ca să le facem o altfel de zi copiilor. Unele dintre noi am luat haine pe care le aveam acasă, altele și-au cusut ca să pară ca adevărați pitici, într-un final arătăm bine. Sigur că ne-a luat din timplu nostru personal ca să ne pregătim, să facem repetiție, dar a meritat. Zâmbetul unui copil este mai important”, spune Viorica Mazuric.
Deasemenea, directoarei,  grădiniței ”Tereza Sobolevschi”, Svetlana Gaiduc, spune că administrația și-a dorit o altfel de atmosferă de sărbătoare pentru copii.
”Este pentru prima dată când facem ”Tombola lui Moș Crăciun”. De obicei grădinițele fac iarmaroc sau târg de Crăciun, noi am hotărât să schimbăm un pic atmosfera. Dacă sincer, avem un scop. Ne dorim să procurăm în grădiniță o imprimantă color, iar din cele 200 de bilete vândute,  doar  șaizeci sunt  câștigătoare , din restul banilor vom procura imprimanta. Ne bucurm că părinții s-au implicat”, menționează Svetlana Gaiduc, directoarea grădiniței.
Adunați frumos în jurul bradului, alături de personaje importante de Crăciun, copiii s-au distrat, au dansat și cântat. După distracția din curtea grădiniței, momentul culminant a fost aprinderea luminițelor, fapt ce a bucurat ochișorii copiilor.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *