A murit după ce a fost bătut crunt de propriul tată

Sursa foto: unimedia.info

Sursa foto: unimedia.info
Sursa foto: unimedia.info

Un băiat de 11 ani din raionul Ungheni,  a decedat  pe data de 14 august, după ce, cu două zile înainte a fost bătut de propriul părinte. Motivul ar fi fost că nu a dat mâncare la vițel. Crima a avut loc în Petreşti, Ungheni.
Oamenii din sat povestesc că băiatul nu ar fi dat mâncare la vițel, iar animalul ar fi sărit gardul la vecină și a mâncat din grădină.  Tatăl copilului, în vârstă de 36 ani s-a enervat și i-ar fi dat câteva lovituri cu pumnul în burtă. Timp de două zile, copilul  a zăcut la pat, iar tatăl interzicea să fie chemată ambulanța sau să fie undeva dus copilul. După două zile, copilul s-a stins din viață.
În acest an, băiatul trebuia să mergă în clasa a cincea, dar va merge doar  surioara sa geamănă, fără el.
În această familie mai cresc două fetițe, una de 11 ani din gemănări cu băiatul și cealaltă cu doi ani mai mare. Directoarea gimnaziului ”Gaudeamus” din Petrești , Parascovia Bernic, spune că băiatul era un copil activ și deștept. ”Se vedea pe la ore că e mai activ decât surioara lui geamănă, el răspundea mereu, erau într-o clasă iar el parcă mai plin de viață. Am vorbit și cu diriginta lor din clasele primare, spune că nu s-a plâns vreodată copiii de violență în familie, sau poate ascundeau, Dumnezeu știe. Noi suntem încă în șoc”, ne spune directoarea. Solicitat de către noi, primarul satului Petrești, Serghei Gorea, spune că întreaga localitate este șocată de acest caz. ”Nu erau o familie social vulnerabilă, ambii părinți lucrau, financiar nu o duceau cel mai rău, iar copiii, puteau să-i întrețină. Nimeni nu poate să-și dea seama ce a fost în capul acestui om și mai ales în mintea  acestei mame”, a menționat primarul.
Sătenii mai povestesc că în momentul venirii polițiștilor, tatăl copiilor ar fi negat ca și-a omorât copilul și le-a spus oamenilor legii că minorul ar fi căzut din copac, lovindu-se tare. Au mai fost și versiuni cum că l-ar fi lovit vițelul, însă după investigații medicale, medicii legiști au constatat că moartea a survenit de la lovituri în abdomen. ”S-a constatat că minorul a decedat după ce tatăl l-a lovit cu pumni în burtă. Între timp, victimei i s-a făcut rău, iar peste două zile a decedat” , ne informează Lilia Covaliov, ofițer de presă a Inspectoratului de Poliție din Ungheni. Potrivit ofițerului de presă, bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de până la 15 ani.

6 Comments

 • Traim intr-o lume in care oamenii si-au perdut mintile.Omorurile,crimele toate lucrurile astea sunt la ordinea zilei ,de parca asa si trebuie sa fi.Groaznic

  Reply
 • Ma trec fiori….Cum poti sa lasi 2 zile un copil in chinuri? Unde a fost instinctul matern? Inima mamei? Dumnezeu sa- l odihneasca.

  Reply
 • Infricosator…parinti fara inima si suflet…cred ca nici remuscari nu va avea acest criminal daca si-a permis asa comportament cu un copil-inofensiv…“principalul…ca vitelul n-o murit de foame” dar copilul sarmanul…Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingeras…

  Reply
 • Si mama ar trebui sa facă puscărie. Cum va trai cu acest păcat? S-a temut sa nu-si piardă bărbatul si si-a jertfit copilul

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *