Au adus locurile de frunte acasă

Imagine simbol: szka.org

Trei elevi de la Școala de Arte Plastice din Ungheni au obținut locul întâi la un concurs de desene, organizat de Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.
Premierea a avut loc pe 19 ianuarie, la Școala Securității din Chișinău. Din cei 18 elevi premiați, trei au fost din raionul Ungheni: Natalia Prodan, Irina Danilov și Maxim Scrinciuc. Toți trei au fost cei mai buni!
Participanții la concurs au trebuit să prezinte lucrări la o temă concretă: ”Prevenirea și stingerea incendiilor în viziunea celor mici”. Potrivit lui Vladimir Gîrbea, inspector Secția apărare împotriva incendiilor din cadrul Direcției Situații Excepționale Ungheni, cel care i-a însoțit pe micii ungheneni la festivitatea de premiere, toți trei au dat dovadă de creativitate și cunoștințe în domeniul securității vieții.
”După prima etapă, organizată la Ungheni, cele mai bune douăsprezece lucrări selectate au fost trimise la Chișinău.
Trei dintre ele au fost declarate cele mai bune, iar autorii acestora au primit câte un premiu de 500 de lei”, a explicat inspectorul. De notat că, per total, au fost prezentate 318 lucrări. Cele mai bune și-au găsit locul într-o expoziție vernisată la Școala Securității de la  Chişinău, astfel că au putut fi admirate de multă lume.
De menționat că Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale organizează an de an astfel de concursuri pentru copii. Scopul este de a promova spiritul securității în rândul copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *