Se vrea Trăian Băsescu președintele Republicii Moldova?

foto simbol
Fostul Președinte al României Traian Băsescu a declarat, vineri, întrebat dacă va candida la preşedinţia Republicii Moldova, că îi ajung cei zece ani ca preşedinte al României, transmite mediafax.ro.
Îmi ajung şi mie zece ani, că nici România nu este o ţară uşoară, să ştii”, a răspuns preşedintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Traian Băsescu, întrebat de o tânără dacă va candida la preşedinţia Republici Moldova, în cadrul unei întâlnirii la sediul PMP cu tineri  basarabeni, veniţi la Bucureşti prin programul ”Cunoaşte-ţi ţara”.
Deasemenea el a declarat că se simte în egală măsură cetăţean al Republicii Moldova şi cetăţean al României. Preşedintele PMP a mai spus că România nu face o favoare Republicii Moldova dacă îşi doreşte unirea.
„Şi România are nevoie de Republica Moldova la fel cum Republica Moldova are nevoie de România. Este o soluţie care rezolvă problemele ambelor ţări'”, a susţinut Traian Băsescu.
La întâlnirea preşedintelui PMP cu cei peste 150 de tineri basarabeni, care a avut loc în curtea interioară a sediului PMP.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *