O carte de vizită pentru satul Mănoilești

Imagine simbol: hidrostart.blogspot.com
Imagine simbol: hidrostart.blogspot.com

Un mini- parc  într-un stil rustic va fi amenajat, în scut timp, la intrarea în satul Mănoilești. De acum înainte, și copiii, și adulții vor avea unde să-și petreacă timpul liber.
Parcul va fi amenajat, grație Proiectului ”Cetățeni activi, mediu curat, sat amenajat”, implementat de Grupul de Inițiativă ”Speranța”, în parteneriat cu Primăria comunei Mănoilești și finanțat de Fundația Comunitară Ungheni.
Potrivit primarului Valentina Grosu, realizarea acestui proiect va asigura  îmbunătățirea calității mediului, ceea ce, inevitabil, va fi un pas înainte în protecția sănătății locuitorilor.
”Locul respectiv va fi o carte de vizită a satului Mănoilești și va schimba, cu siguranță,  aspectul localității”, a mai spus Valentina Grosu, după care a specificat: ”Prioritar este să oferim condiții de odihnă copiilor, pentru care va fi amenajat aici  un teren de joacă. Se vor putea odihni în mini-parc și adulții, căci vor fi instalate bănci. Vom repara, vom curăța și vom amenaja două fîntîni, vom planta flori. Totul va fi înconjurat cu un gard de nuiele. Sperăm să creăm condiții bune pentru locuitori”.
Implementarea proiectului a început pe 10 mai și urmează să fie finalizat pe 25 iunie. Potrivit primarului, costul estimativ e de 40 mii de lei. Își vor aduce contribuția și agenții economici și sat, și primăria, și localnicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *