Încă un premiu pentru ”Expresul”!

Natalia Junghietu Expresul

Natalia Junghietu Expresul
Natalia Junghietu, premiată în cadrul Galei ”Premii pentru jurnalismul de mediu”

Natalia Junghietu a fost premiată în cadrul Galei ”Premii pentru jurnalismul de mediu”, ediția a doua, care a avut loc pe 29 octombrie curent. Ea a primit o diplomă de gradul trei și un premiu de valoare, oferit de Asociația Jurnalismului de Mediu și Turism Rural din Republica Moldova (AJMTEM). ”Eu cred că aceste concursuri te motivează să muncești mai mult și îți oferă posibilitatea să crești profesional”, ne-a spus Natalia.
Juriul a analizat minuțios cele aproximativ 50 de materiale jurnalistice de mediu ale celor 20 de jurnaliști din Republica Moldova care au decis să participe la concurs. Natalia Junghietu a participat cu două articole, iar premiul i l-a adus articolul ”Un depozit pentru toată regiunea – la Ungheni”, publicat în versiunea print al publicației ”Expresul” din 4 septembrie. ”Pentru mine a fost o surpriză neașteptată, dar plăcută”, ni s-a destăinuit ea.
Potrivit Liliei Curchi, director executiv al AJMTEM, la cea de-a doua ediție a concursului „Premii pentru Jurnalism de Mediu” juriul a deliberat foarte mult, materialele înscrise în competiție fiind realizate la un nivel înalt, ”ceea ce ne dă încrederea că domeniul mediului și al bunei guvernări de mediu intră în atenția mass-media”, a menționat dînsa.
De notat că și la prima ediție a acestui concurs ”Expresul” a avut un premiu. Este vorba de un premiu de încurajare pentru Ina Landa.

1 afișări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *