FOTO | Mămici și copii în concurs

DSC_2811E deja o obișnuință ca la grădinița ”Steluța” din Ungheni, activitățile extracurriculare să fie organizate împreună cu părinții și copiii de aici. După ora 17.00, cînd se termină programul de lucru, vin și părinții. Educatorii au grijă să le organizeze diverse concursuri, să le creeze o atmosferă de relaxare.
Ultimul eveniment de acest gen s-a desfășurat la finele săptămînii trecute. În grupa mică, ”Spiriduși”, a avut loc concursul ”Un coktail alături de mămica mea”.
”Sînt activități pe care nu ne le cere nimeni să le organizăm. Le facem din proprie inițiativă, alături de părinți. Este bine că părinții sunt invitați mai des și văd activitatea de zi cu zi a copiilor. Nu vrem să le prezentăm doar matinee de Anul Nou și 8 Martie. E bine că le mai oferim și ceva nou”, a spus Lucia Gavriliuc, directoarea grădiniţei. Potrivit dînsei, astfel de activități au loc în toate grupele și se practică deja de trei ani. ”Fiecare educator are tema sa și concursurile sale, menite să dezvolte la copii vorbirea și creșterea sănătoasă cu susținerea părinților”, a conchis Lucia Gavriliuc.[wzslider]
Foto: Igor Diaconescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *