O enciclopedie pentru copilul dumneavoastră. Cît costă?

enciclopedie
Imagine simbol

Să lăsăm într-o parte calculatoarele și telefoanele și să începem a așeza pe rafturi cărți. Fiecare părinte știe sau ar trebui să știe că educația și dezvoltarea copilului sînt întărite de cărți. Iar cititul trebuie să fie o activitate distractivă pentru copii, dar, în același timp, benefică.
Enciclopediile pentru copii sînt ceea ce ar trebui să cumpere un părinte chiar de la vîrsta fragedă a puiului său.
Dacă nu cunoașteți care este prețul acestora, noi vă venim în ajutor. Am dat o fugă la librărie pentru a vedea cît trebuie să scoateți din buzunar pentru a contribui la o educație de calitate a copilului dumneavoastră. După cum știm, copiilor le plac, mai întîi de toate, animalele, păsările și chiar insectele. O enciclopedie despre animalele de companie o puteți procura la prețul de 155 de lei.
Dacă vreți să răspundeți la întrebările pe care vi le adresează copilul despre animale, există enciclopedia ”60 de întrebări și răspunsuri despre animale”. Costul ei e de doar 70 de lei. Dacă piciul este interesat de balene sau delfini, puteți să-i luați o carte la temă, care costă 52 de lei. Pentru o enciclopedie ilustrată cu păsările lumii veți plăti 339 de lei.
Enciclopediile despre insecte, păianjeni, fluturi costă între 70 și 240 de lei, în dependență de numărul de pagini, de calitate, de ilustrate.
Invențiile și descoperirile sînt comori ascunse pentru copii. Plătiți 70-100 de lei și veți avea în casă o enciclopedie, care, cu siguranță, îi va fi interesantă și utilă băiatului sau fetei dumneavoastră.
Cine dintre copii nu este interest, la ora actual de… dinozauri. Ei bine, și astfel de enciclopedii puteți găsi foarte ușor în librării. Costă 240 de lei și cuprinde multe informații de la apariția dinozaurilor pînă la dispariția lor.
De unde apare tunetul sau fulgerul, de ce vîntul este puternic și de ce soarele ne încălzește? Întrebări peste întrebări.
Răspunsurile, pe înțelesul copiilor, pot fi găsite în enciclopedia ”Fortele naturii”, care costă circa 100 de lei. Există o enciclopedie și despre mări și oceane, apă și aer – la prețul de 120-155 de lei.
Fructele și legumele sînt subiectul principal al unei alte enciclopedii, care costă aproximativ 80 de lei.
E bine să aveți în casă și alte enciclopedii. De exemplu, ”365 de întrebări și răspunsuri pentru a întelege lumea” – la prețul de 126 de lei. Sau ”Atlasul universului pentru copii”, care costă  340 de lei. Sau ”Enciclopedia copiilor”, care costă 500 de lei și cuprinde mai multe teme pe înțelesul copiilor.
Vi se par scumpe? Dar nu uitați, cea mai mare investiție ar trebui să fie în copii, iar pentru a ajunge cu adevărat cineva în viață, au nevoie de multe-multe cunoștințe. Decît o mașinuță de 1000 de lei, nu credeți că mult mai utilă ar fi o enciclopedie?

1 afișări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *