Tratamente de casă pentru fumuseţea feminină

Imagine simbol Sursa: vulping.ro

Se apropie ziua de 8 martie. Orice femeie îşi doreşte ca în această zi să fie cît mai frumoasă, cît  mai specială. Dar se întîmplă uneori că nu prea ai bani pentru creme, măşti şi elixire de frumuseţe. Nu e nimic, noi vă dăm cîteva idei cum să vă descurcaţi fără să cheltuiţi prea mult, şi nu doar de 8 martie.
1. Cînd simţi că cedezi nervos, pentru că ţi-a apărut un coş care nu răspunde la tratamentul clasic, încearcă cu picături de ochi. Acestea conţin un antiseptic eficient.
2. Se spune că vinul roşu e grozav pentru inimă, dar şi pentru piele. Strugurii conţin o substanţă care, după cum s-a dovedit deja, revigorează pielea. Aplică-ţi regulat pe faţă o compresă cu vin roşu şi tenul tău va înflori.
3. Ca să obţii o privire de vedetă, şi ochii tăi să arate sănătoşi şi odihniţi, aplică pentru cîteva secunde pe pleoape o linguriţă pe care ai ţinut-o la frigider.
4. Ca să obţii o strălucire sănătoasă, alungă toxinele din organism. Bea în fiecare dimineaţă o ceaşcă cu apă călduţă în care ai stors o jumătate de lămîie.
5. Dacă ai ochii umflaţi dimineaţa cînd te trezeşti, aplică pe fiecare pleoapă o dischetă de demachiere înmuiată în lapte rece. Ţine-le cam 10 minute şi îţi revii.
6. Fă-ţi un obicei din a te masa uşor pe picioare cu ulei de iasomie sau lavandă înainte să te culci. Îţi hrăneşti pielea, dar te şi ajută să dormi bine.
7. Ca să-ţi catifelezi mîinile şi să-ţi înmoi pieliţele de la unghii, scufundă preţ de 10 minute degetele în apă caldă în care ai amestecat o linguriţă cu ulei de măsline.
8. Dacă părul tău e prea moale şi lipsit de strălucire, clăteşte-l cu apă cu oţet după fiecare şamponare. Lasă-l 15 minute îmbibat cu amestecul cu oţet şi apoi clăteşte-l foarte bine.
9. Taie cîteva felii de roşie şi aplică-le pe faţă timp de 10-15 minute. Obţii un ten proaspăt, strălucitor şi curat.
10. Ca să scapi de tenul obosit, pulverizează pe faţă ceai rece de mentă. Circulaţia periferică se va intensifica şi îţi vei redobîndi aerul de prospeţime.
11. Ceaiul verde este ideal pentru detoxifierea organismului şi combaterea efectelor îmbătrînirii. Concentraţia lui ridicată de antioxidanţi este ideală şi pentru descongestionarea feţei umflate. Înmoaie de două, trei ori un plic de ceai în apă fierbinte, lasă-l să se scurgă un minut şi apoi trece-l uşor peste faţă, insistînd asupra zonelor care te interesează mai mult.
12. Obţii un efect excelent de exfoliere şi detoxifiere dacă freci uşor pielea umedă cu puţină sare de mare.
13. Poţi să ascunzi pe moment crăpăturile pielii astupîndu-le cu…vaselină.
Uneori, folosind mici trucuri, obţinem rezultate mai bune decît folosind tratamente costisitoare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *