Horoscop săptămînal. 5 – 11 martie

horoscop-5-11-martieBerbec
Aveţi în faţă nişte zile pline de mici surprize plăcute din partea prietenilor sau a familiei. Nu va fi o săptămînă incitantă sub nici un aspect, dar va fi una foarte senină şi veselă.

Taur
Veţi avea foarte multă energie şi depinde doar de dumneavoastră cum o veţi folosi. Indicat ar fi să vă concentraţi asupra carierei. În privinţa banilor, mai multă atenţie la felul în care îi gestionaţi.

Gemeni
Riscaţi să rataţi nişte ocazii excelente de a face o impresie bună la serviciu. Veţi sta cam prost cu nervii. Partea bună este că planurile financiare vor avea succes.

Rac
Nu staţi deloc bine la capitolul energie. Ar fi bine să vă luaţi un pic de timp numai pentru voi ca să vă refaceţi forţele. E o perioadă propice reîncărcării bateriilor.

Leu
Intraţi într-o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental.  Este o perioadă bună pentru experimente.  Să nu neglijaţi totuşi latura profesională, pentru că nişte proiecte se cer rezolvate urgent.

Fecioara
Sînteţi pe val în zilele următoare. Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce vă propuneţi, aşa că e un moment bun să vă faceţi planuri şi strategii. Veţi primi nişte bani neprevăzuţi.

Balanţa
Nu vă veţi plictisi în zilele care urmează. E o perioadă bună pentru acumularea de informaţii. Este posibil un conflict cu cineva din anturaj, din cauza unui mesaj transmis greşit.

Scorpion
Sînteţi predispuşi la tot felul de accidente. Fie că e vorba de accidente fizice sau de gafe şi indiscreţii, puteţi intra foarte uşor în necaz. Aveţi, în schimb, noroc în dragoste.

Săgetător
O călătorie pe care o aşteptaţi de multă vreme se amînă. Acest lucru vă face să vă reorganizaţi programul şi vă oferă un răgaz binevenit să mai rezolvaţi nişte probleme.

Capricorn
Începeţi săptămîna cu unele tulburări în plan sentimental. Un gest de atenţie faţă de altă persoană poate stîrni furtuni în cuplu. Ar fi bine să cîntăriţi bine fiecare mişcare, dacă vreţi linişte.

Vărsător
Sănătatea nu este foarte bine aspectată în această perioadă. Un membru al familiei vă face o surpriză plăcută. Relaţiile cu familia şi prietenii sînt foarte bine aspectate.  Atenţie mare cu banii.

Peşti
Săptămîna aceasta veţi lua hotărîri majore. Comunicarea e foarte bine aspectată, aşa că acum e momentul să puneţi punctul pe i în toate problemele care ţin de relaţiile cu ceilalţi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *